Filtering doesn't work properly in some cases since 2.7

Answered
qwalker asked on March 20, 2019

It worked all right before 2.7, but this bug occurs sometimes since 2.7.
I attached a html file with sample data that can reproduce the bug. Just open the page, then filter “Country” by deselecting “Applovin”, then you can see “Applovin” still shows in report.
Also if you deselect “applike” first, then apply, then deselct “Applift”, then all Items starting with letter ‘A’ will be deselected.
This is a blocking issue for us to upgrade to new versions. We really appreciate that FlexMonster can fix and release a fix soon.
 
 

Attachments:
bug.html

4 answers

Public
Vera Didenko Flexmonster March 20, 2019

Hello,

Thank you for writing to us and providing an HTML page demonstrating the issue.

The problem you have encountered occurred on our side as well.
We are currently working on a solution to this issue.

The fix will be available in the minor release with the ETA March 25.

Please let us know if you have further questions.

Best Regards,
Vera

Public
Ilaria March 21, 2019

Hello,
I don’t know if it’s the same issue but i have a similar problem since 2.7.0: filter doesn’t work after calling ‘UpdateData’.
Here’s a JSFiddle that show issue:
If you filter as first thing, then the filter is correctly applied.
But if you click on ‘UpdateData’ before, the filter doesn’t work anymore.
Best regards,
Ilaria

Public
Tanya Gryshko Flexmonster March 21, 2019

Hello, Ilaria,
Thank you for reporting the issue to us and providing the JSFiddle for reproducing.
We would like to confirm that it is the same issue. The fix will be available in the minor release with the ETA March 25.
Please let us know in case of further questions.
Regards,
Tanya

Public
Tanya Gryshko Flexmonster March 26, 2019

Hello,

We are glad to inform you that our new version is already available.

You are welcome to update the component.

Regards,
Tanya

Please login or Register to Submit Answer