Dear visitor, despite the COVID-19 outbreak, our team continues operating at full speed.

Also, here is the form where you can apply for a special discount and we will contact you with possible options. Stay safe and continue achieving your business goals.

Fill the form
Get Free Trial
Get Free Trial

getting weird rending in our prod environment

Answered
Cedric Gaines asked on April 15, 2020

Good Day,
We published our code base to our prod environment and we are getting weird type rendering (see attached image) in our prod environment.  Our test environment doesn’t do this, just in our prod environment.  Same code base. (Like, no check mark item for selected boxes)
See attached image with circled items.
What would case this?
functionally everything appears to work, its more cosmetic.

Attachments:
prodview.jpg

3 answers

Public
Illia Yatsyshyn Illia Yatsyshyn Flexmonster April 15, 2020

Hello, Cedric,
 
Thank you for reaching out to us.
 
Missing icons are represented as a font named “flexmonster-icons”.
We recommend checking out whether all required font files (.eot, .svg, .ttf, .woff) are stored in the flexmonster\theme\assets\ folder.
In case the required files are absent, icons will not be shown, and the exception will be displayed in your browser’s console. We suggest checking the console log in order to make sure no exceptions are thrown.
 
In case all fonts are present but the problem persists, it is possible that such a behavior can be caused by using the framework (e.g., Angular, React, etc.). It would be useful for our research if you could provide us with information about the framework you are using.
 
We hope it helps.
Do not hesitate to contact us in case additional questions occur.
 
Best regards,
Illia

Public
Cedric Gaines April 15, 2020

our component folder is..
personFlex = new Flexmonster({
container: “personPivotContainer”,
componentFolder: “https://cdn.flexmonster.com/”,
toolbar: true,
 
so I need to do something different…?

Public
Illia Yatsyshyn Illia Yatsyshyn Flexmonster April 16, 2020

Hello, Cedric,
 
Thank you for providing us with additional information.
 
We recommend trying to explicitly load the main CSS file by including the following line in the <head> part of the web page:

<link href="<https://cdn.flexmonster.com/flexmonster.css>" rel="stylesheet" type="text/css" />

 
In case it does not help, our team would like to ask you to send us a screenshot of your browser’s console so we could get a better understanding of the nature of the problem.
 
We are looking forward to hearing from you.
 
Kind regards,
Illia

Please login or Register to Submit Answer