Get Free Trial

Issue with Report Filters

Answered
Akshay Alva asked on November 17, 2021

Hi,
We are facing an issue with the Report Filters in one of our reports. We have 3 report filters which seem to be assigned the right values. On click of the report filter buttons, we see the same set of values for all 3 report filters. However when we right click and choose ‘Open Filter’ then the correct values associated with the filters is displayed. The code seems to be correct as per our developers. 
Could you help us identify the issue ?
Here is a screen recording of the issue faced –

 
Warm Regards,
Akshay
 

5 answers

Public
Akshay Alva November 17, 2021
Public
Mykhailo Halaida Mykhailo Halaida Flexmonster November 18, 2021

Hi Akshay,
 
Thank you for raising your support ticket.
 
So far, we weren’t able to reproduce the issue on our side. Do you think you could provide us with a sample where this behavior is reproducible? If not, sending us your report configurations might also help.
 
Any sensitive info can be sent to us through email for privacy.
 
Looking forward to your response.
 
Best regards,
Mykhailo

Public
Mykhailo Halaida Mykhailo Halaida Flexmonster November 19, 2021

Akshay,
 
I just realized this looks like the issue we fixed a while ago in our 2.8.33 release. In case you’re using v. 2.8.33 or lower, we’d suggest updating your component to the latest version.
 
Please let us know if this helps.
 
Regards,
Mykhailo

Public
Akshay Alva November 23, 2021

Hi Mykhailo,
Thanks, we will try updating the version to check if it fixes the issue.
 
Warm Regards,
Akshay

Public
Mykhailo Halaida Mykhailo Halaida Flexmonster 5 days ago

Akshay,
 
Hope you’re doing well!
 
Just checking in to ask if you’ve managed to resolve the issue in question. is there still anything we can help you with?
 
We’d be happy to hear your feedback.
 
Regards,
Mykhailo

Please login or Register to Submit Answer